Kalecik'te Feci Kaza: 8 Ölü 11'i Ağır 32 Yaralı

Kastamonu'dan Ankara'ya gitmekte olan yolcu otobüsünün Kalecik'te devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.

Ankara Valisi Ercan Topaca, bir yolcu otobüsünün Kalecik'te kaza yaptığını belirterek, 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 kişinin ise ağır yaralı olduğunu bildirdi.

Kastamonu-Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsü, saat 06.00 sularında, Kalecik’te kaza yaptı. Ankara Valisi Ercan Topaca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “8 Kişi hayatını kaybetti. 11 Ağır yaralımız var. Kalecik'te meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınlarına başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.
Vali Topaca, yaralı ve müteveffa vatandaşların isimlerinin, kesin tespit yapıldıktan sonra, Ankara Valiliği internet sayfasından yayınlanacağı bilgisini verdi.

Kaza Nedeni?

Ankara Valililği kazanın sürücüsünün uyuması sonucu meydana geldiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada; "27.05.2017 Cumartesi günü saat 06.00 sularında, Kastamonu-Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsü, Çankırı-Çandır yol ayrımında, sürücüsünün uyuması sonucu kaza yapmıştır. 

İlk tespitlere göre 8 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetmiş, 11’i ağır yaralı olmak üzere 32 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, hastanelere nakledilerek  tedavi altına alınmıştır. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır. 

Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."









 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.