Öne Çıkanlar meclis gülben ergen Ebru Gündeş ambulans İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu yeşil türbe ted KADRO abd savunma bakanı 2016 yıl bütçesi muş kılıçdaroğlu

Kalın: ABD Büyükelçiliği’ne Yapılan Saldırı Bir Kaos Yaratma Girişimi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bu sabah erken saatlerde ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınadıklarını ve olayın açıkça "bir kaos yaratma girişimi" olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, sosyal medya hesabı üzerinden ABD Büyükelçiliği’ne yapılan silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

“TÜRKİYE GÜVENLİ BİR ÜLKE VE BÜTÜN YABANCI MİSYONLAR KANUNLARIN GÜVENCESİ ALTINDA”

Büyükelçiliğe yapılan saldırıyı kınadıklarını belirten Kalın, “Bu açıkça bir kaos yaratma girişimidir. Türkiye güvenli bir ülkedir ve bütün yabancı misyonlar kanunların güvencesi altındadır. Olay soruşturulmaktadır ve en kısa sürede aydınlatılacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.