Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ tsk içişleri bakanlığı cumhurbaşkanı erdoğan kredi ihracı 120 onur yıl programı

Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin'in Oğlu'nun Nikah Şahitliğini Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in oğlu Ulaş Tekin ile Gizem Sarı'nın nikah şahitliğini yaptı.

Kadıköy Evlendirme Dairesindeki nikah töreninde Kılıçdaroğlu dışında CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Altan Öymen de şahitlik yaptı.

Nikahın ardından evlilik cüzdanını Gizem Sarı'ya veren Kılıçdaroğlu, "Bu güzel günde genç arkadaşlarımızla beraber olmak bizim için gerçekten mutluluk verici. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum, tebrik ediyorum" dedi.

Nikaha CHP milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Veli Ağbaba, Seyit Torun, Mahmut Tanal, Dursun Çiçek, Muharrem İnce'nin yanı sıra iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Tekin ve ailesi şahitlerle nikahın sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Nikah töreninden sonra Twitter’den paylaştığı Fotoğrafta “ Oğlum Ulaş ve Gizem kızımın mutlu günlerinde yanımızda olan dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.