Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Kılıçdaroğlu: Kimse Kaygılanmasın, İyi Durumdayım

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konvoyunun çatışma ortasında kalmasının üzerine, “Benim açımdan kimsenin kaygılanmasına gerek yok, iyi durumdayım” açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, NTV’nin canlı yayınına telefonla bağlanarak şunları söyledi:

“Şu anda güvenli bölgedeyiz. Çatışma devam ediyor, bizim açımızdan sorun yok ama bölgede çatışan erlerimiz var inşallah onlara bir şey olmaz. Ben çok teşekkür ediyorum, benim açımdan kimsenin kaygılanmasına gerek yok, iyi durumdayım. İyi durumdayız arkadaşlarımızla beraber. Çatışma bölgesinden çıktık. Güvenlik güçlerimiz bizi getirdiler. Bir sorunumuz yok. İnşallah çatışma bölgesinde bir can kaybı olmaz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.