Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Kılıçdaroğlu'na Sürpriz

9 Eylül’de kutlanan CHP’nin 93. Kuruluş yıldönümü anısına 560 tane hatıra pulu yaptırıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine hediye edilen pulu makamına astı.
 
CHP’nin 93. Kuruluş yıldönümü nedeniyle, özel bir pul tasarlandı. Pulun üzerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı ile birlikte partinin amblemi olan altı ok yer alırken, ayrıca bastırılan zarflarda da “Cumhuriyet Halk Partisi 93. Kuruluş Yıldönümü” ifadesi yer aldı. Edinilen bilgiye göre, hatıra pullarından 560 adet basıldı.
 
Çerçeveletilerek kendisine hediye edilen pulu odasına asan Kılıçdaroğlu, pullardan bir tanesini de koleksiyonuna ekledi. Öte yandan bastırılan zarf ve pullar CHP’nin Parti Meclisi üyelerine ve il başkanlarına dağıtılırken, artan pullar armağan etmesi amacıyla Kılıçdaroğlu’na verildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.