Kılıçdaroğlu’ndan Video Teşekkürü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, suikast girişiminin ardından kendisi için video hazırlayan Osman Doğan’a teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin’de uğradığı saldırı girişiminin sonrasında kendisi için video hazırlayan Osman Doğan adlı Twitter kullanıcısına teşekkür etti. Kılıçdaroğlu Twitter'da yayınladığı teşekkür mesajında “Sevgili @onaildogan'a emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu topraklarda kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Daha önceden AKP için hazırladığı kliplerle gündeme gelen Osman Doğan isimli Twitter kullanıcısı, Artvin’e giderken teröristler tarafından saldırıya uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu için bir klip hazırlamıştı. Doğan’ın hazırladığı “Hepimiz bu toprakların çocuğuz” klipinde, Kılıçdaroğlu’nun Yenikapı mitinginde okuduğu şiir eşliğinde miting görüntüleri, CHP konvoyuna düzenlenen saldırıları ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkın demokrasi mücadelesinin görüntülerine yer verilmişti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.