Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Avrasya Hastanesi İzmir depremi Ferhat Pişmaf Maske Production

Kışanak Ve Anlı Gözaltına Alındı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince terör soruşturması kapsamında, gözaltına alındı.

Bugün TBMM 15 Temmuz (FETÖ/PDY) Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nda sunum yapan ve soruları yanıtlayan Belediye Eş Başkanı Kışanak, Ankara’dan Diyarbakır’a döndüğü sırada Diyarbakır Havalimanı’nda gözaltına alındı. Öte yandan Eş Başkan Anlı ise ikametgahında gözaltına alındı.
Gözaltına alınan Kışanak ve Anlı, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne götürülürken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.