Öne Çıkanlar galataport yunanistan da rus turistlerin oranı kaç oranında arttı çalışma bakanı süleyman Soylu'nun 19 mayıs açıklaması çalışma bakanlığı işsizlik ödemesi Çalışma bakanı açıkladı caz netaş çalışma bakanlığı çalışma ve sosyal güvenlik bakanı uyuşturucu çalışma bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ

KPSS Davasında 51 Gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görülen KPSS soruşturmasında 24 ilde 51 kişi hakkında gözaltı istendi.

Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman'ın 2010'daki KPSS sorularının  sızdırılması ve kopya iddiaları hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında 24 ilde 8'i kadın 51 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. 

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerden 30'unu gözaltına aldı. Şüphelilerden 21'inin ise firari olduğu, bu kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği helen haberler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.