Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Kurban Bayram Tatili 10 Gün Mü?

Kurban Bayramı tatilinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın hemen sonrasına rastlaması "tatil 10 gün olur mu?" sorusunu akıllara getirdi. İlgili yerlerden henüz resmi açıklama yapılmadı.

Bayramın ilk günü 1 Eylül Salı gününe isabet ediyor.4 gün süren bayram tatilinin son günü ise 4 Eylül Cuma günü. Bayramdan bir gün öncesinin yani 31 Temmuz’ un arife olması sebebiyle pazartesi gününün yarım gün tatil edilmesi ve 30 Ağustos’un Zafer Bayramı nedeni ile resmi tatil olması kafalarda soru işareti yaratıyor.

Eğer hükümet kabul ederse Kurban Bayramı tatili Zafer Bayramı tatili ile birleşerek 10 gün olacak. İlgili yerlerden resmi bir açıklama gelmemesi sebebiyle henüz bir kesinlik yok. Vatandaşlar merakla açıklamayı bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.