Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit fetö adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kuvvetli Buzlanma ve Don Uyarısı

Ülkenin doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Güney kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin kıyı kesimlerinde hafif olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin kıyı kesimlerinde hafif olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Kuzey kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

AnkaraParçalı ve az bulutlu. (1)

İstanbul: Parçalı az bulutlu (7)

İzmir: Parçalı ve az bulutlu. (9)

Adana: Parçalı ve çok bulutlu. (12)
 
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu. (15)

Bolu: Parçalı ve az bulutlu. (1)

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu. (5)

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu.(-14)

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu. (2)
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.