Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs ukrayna ankara abd chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Kuzey, İç ve Doğu Kesimler Parçalı Bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Çankırı, Kırıkkale çevreleri, İstanbul Boğaz kesimi ile Ankara'nın kuzey ve doğu ilçeleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklığı iç ve batı bölgelerde 2-4 derece artacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, sabah ilk saatlerde İstanbul Boğaz çevresi hafif yağmurlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz kesimi parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzey ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Çankırı ve Kırıkkale çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve doğu ilçeleri hafif yağmurlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Düzce dışında bölge geneli aralıklı hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Orta Karadeniz kesimi ile akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyı kesimi ve Gümüşhane çevreleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu kesimleri hafif yağmurlu. (14)

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde Boğaz çevresi hafif yağmurlu. (16)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(21)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (22)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (22)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmur ve sağanak yağışlı.(13)

ERZURUM: Parçalı bulutlu. (3)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(13)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.