Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Kuzey Irak Harekatında 10 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silah Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ve Sinat Haftanin bölgelerine düzenlenen hava harekâtlarında silahlı 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bugün Irak’ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan ve Sinat Haftanin bölgelerine hava harekatı düzenlendiği belirtildi. Buna göre, hava harekatları sonucunda, silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi, silahlı 10 terörist etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.