Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Kuzey Kesimlerde Yağış Etkisini Sürdürüyor

Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu ile Ordu, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre yağışlar, Ağrı ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere Doğu Karadeniz kıyıları ile Batman, Siirt, Iğdır ve Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve zamanla kar şeklinde olacak.

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde azalacağı kuzeydoğu kesimlerde hissedilir şekilde azalırken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlen hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, doğusu ile zamanla bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu (16)

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu (14)

İZMİR: Az bulutlu ve açık (25)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu (27)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (26)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (12)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu yüksekleri karla karışlık yağmur ve kar yağışlı (8)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı (21)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.