Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Kuzey Marmara’nın Bazı Kesimleri Trafiğe Açılıyor

Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde 3. Boğaz Köprüsü de dahil olmak üzere bazı kesimler Cuma günü saat 17.00 itibariyle trafiğe açılıyor.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, Yap-İşlet-Devret Modeli ile ihale edilen Kuzey Marmara Otoyolu Projesi işi kapsamında yapımı tamamlanan; Mahmutbey-Odayeri Bağlantı Yolu, Odayeri-Paşaköy Kesimi (3. Boğaz Köprüsü Dahil), Reşadiye-Çamlık Bağlantı Yolu, Paşaköy-Sancaktepe Bağlantı Yolu kesiminin 6001 Sayılı Karayolları Kuruluş Kanununun 15. maddesi gereğince trafiğe açılmasının Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından onaylandığı belirtildi.

Otoyolun belirtilen kesimlerinin 26 Ağustos 2016 Cuma günü saat 17.00 itibariyle trafiğe açılacağı ifade edilirken, belirli yerler ve şartlar dışında otoyola giriş ve çıkışın yasak olduğu kaydedildi.

Erişme Kontrollü Karayolu olarak trafiğe açılan bu kesime, yayaların, hayvanların, motorsuz araçların, lastik tekerlekli traktörlerin, iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesi yasak olduğu, bu kesimde mecburi asgari hızın 40 km/saat ve azami hızın maksimum 120 km/saat olduğu ifade edildi.

İlanda ayrıca, otoyola cephesi bulunan müesseselerin kendi faaliyetlerini sürdürdükleri binalarına tanıtma levhaları koymak istemeleri halinde, Karayolları Genel Müdürlüğü’nden ve ilgili İşletici firmadan izin almaları gerektiği de belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.