Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan tüsiad palandöken

Lice'de Çok Sayıda Mühimmat ve Uyuşturucu Malzemesi Ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesi dağlık ve kırsal alanında yapılan operasyonda mühimmat ve uyuşturucu malzemeleri ele geçirildi. 

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; Şehit J.Bnb. Ümit Çelik-15 Operasyon kapsamında gerçekleştirilen temas ve adli arama faaliyetleri neticesinde; (3) adet ruhsatsız  Av Tüfeği, (78) adet Av Tüfeklerine ait Fişek, (1) adet hassas tartı, (25) kg kubar, (13) kg toz, olmak üzere toplam (38) kg esrar maddesi, (14) kg kenevir tohumu ele geçirilmiş, delil niteliğine haiz olan silah, mühimmat ve esrar maddesi  Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince muhafaza altına alınmış, diğer malzemeler yerinde imha edilmiştir. Yol kontrol ve adli arama faaliyetleri neticesinde; (2) konut ve eklentisinde yetkili makamlardan alınan karar uyarınca adli arama faaliyeti gerçekleştirilmiş, (30) şahıs ve (5) aracın Jandarma Asayiş Bilgi Sistemi (JABS) marifetiyle, KİHBİ, UYAP ve ASAL sorgulamaları yapılmıştır. İcra edilen adli arama faaliyeti esnasında Hükümlü veya tutuklunun kaçması-Uyuştururcu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme suçlarından aranma kaydı bulunan 2 cezaevi firarisi yakalanarak göz altına alınmıştır." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.