Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım çukurova belediyesi operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki

Lice’de 1.190 Kg. Amonyum Nitrat Ele Geçirildi

Diyarbakır Lice İlçesinin kuzeydoğusunda bulunan dağlık ve kırsal alanlarda terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda 1.190 kg amonyum nitrat, 25 adet el bombası9 adet Yeasu marka büyük boy araç telsizi, 6 adet Yeasu marka el telsizi ve 150 adet elektrikli fünye ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği’nin yaptığı açıklamada Lice İlçesinin kuzeydoğusunda bulunan dağlık ve kırsal alanlarında terör örgütüne karşı 20 Temmuz ile 22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Bayrak-56 Şehit J. Uzm. Çvş Gökhan BAYRAM operasyonunda 1.190 kg amonyum nitrat, 25 adet el bombası,  9 adet Yeasu marka büyük boy araç telsizi, 6 adet Yeasu marka el telsizi ve 150 adet elektrikli fünye ele geçirildiği belirtildi. Valilik huzur ve güvenliğin sağlanması için terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonları artan bir azim ve kararlılıkla devam edileceğini ifade etti.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.