Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası transfer TÜRKPA Saadet Alpago kimdir Muhbir filistin TürkiyeİşBankası shell amerika dbp siirt il başkanı Reşit Teymur amerika birleşik devletleri

Liva 25. Yaşını Kutladı

Liva pastacılık, lezzet yolculuğunda 25. yılını düzenlediği gala ile kutladı.


Çalışanların bir araya geldiği yemekte Liva Pastacılık Yönetim Kurulu Başkanı Reyhan Hacıosmanoğlu "İlk başladığımızda biz bunları hayal edemezdik. Çoğu hayallerimizi gerçekleştirdik. Hedeflerimiz vardı hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz ve bunları sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. 25 yılımızı dolduruyoruz ve bu çeyrek yüzyılda Türkiye'nin en güçlü en iddialı ekibiyle, kalitesiyle biz bunu başaracağız. Nice yıllarımız olsun” dedi.

Hacıosmanoğlu’nun konuşmasının ardından “Birbirimiz İçin Ne Dedik” köşesinde çalışanların birbirlerinin hakkındaki düşüncelerini söyledikleri videolar izlendi. Keyifli saatlerin yaşandığı kutlamada çalışanlara ödül verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.