Öne Çıkanlar Ambulans Şoförü Kolesterol İlaçları Jolly Joker Zayıflamamızı Zihnimiz Mi Engelliyor? Kolesterol TS-GS Maç Sonucu ankara istanbul e-5 Avrupa İçerisinde En Hızlı Büyüyen Sektördür Diş Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları Ebru Gündeş

Maç sonucu: Çek Cumhuriyeti 0-2 Türkiye

Prag'da oynan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu eleme maçı sona erdi.

Karşılaşmanın ilk golü 62. dakikada geldi. Türkiye'nin 1-0 öne geçtiği maçta Selçuk İnan, penaltıyla topu ağlarla buluşturdu. Maçın ikinci ve son golü ise Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi. 80. dakikada gelen golle Türkiye, Çek Cumhuriyeti karşısında 2-0 galip oldu.

Karşılaşmanın ardından Türkiye, A Grubu'nda, İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nin ardından 15 puanla 3. sırada yer aldı. Kırmızı-beyazlı takım, gruptaki son maçını 13 Ekim Salı günü Konya'da grup lideri İzlanda ile oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.