Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping

Mahmut Tuncer'den Sosyal Medya'da Çıkan Haberlere İlişkin Açıklama

"Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür. Halay ise her yere." cümlesiyle özel bir yayın evinin test kitabına girdiği için sosyal medyada tartışma konusu olan Mahmut Tuncer açıklama yayımladı. 

Mahmut Tuncer açıklamısnda şu ifadelere yer verdi:

"Tam 40 yılını sanat insanı olma mücadelesiyle geçirmiş bir Anadolu insanıyım. 40 yıllık mücadelemde bu derece maksadını aşan bir itham altında olmamıştım. Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımları okudum. Bir mizah içeriğinden sözüm ona “eğitim eleştirisi” çıkarma çabasının aslında ideolojik bir tartışma üretme girişimi olduğu çok açık. Bu anlamsız eleştiriyi köpürtenlerin orada batılı bir sanatçı görselerdi bundan memnun olacaklarından da hiç şüphem yok. Ben bu sosyal medya lincinin faillerini Anadolu kültürünü ötekileştiren, kendi değerlerini küçümseyenler olarak değerlendiriyorum.


Hiç bir şekilde haberim veya onayım olmadan yer aldığım o sayfadaki mizaha biraz olsun tebessüm eden, zihni rahatlayan bir öğrenci evladımız varsa bu bir güzelliktir. Bu güzelliğin ortaya çıkmasında biraz olsun katkı sağladıysam dünyanın en mutlu insanı olurum. Asıl komik olan orada ifade ettiğim “mantık” espirisi değil, o espiri üzerinden eğitim eleştirisi üreten “aydınların” var olduğu gerçeğidir."

Anahtar Kelimeler:
Mahmut Tuncer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.