Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Malta Cumhurbaşkanı Marie-Louise Coleiro Preca'nın Ülkemizi Ziyaret Edecek

Malta Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Marie-Louise Coleiro Preca,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle, 23-24 Ocak 2019 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı basın merkezinden yapılan açıklamada; "Malta Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Marie-Louise Coleiro Preca, Sayın Cumhurbaşkanımızın davetine icabetle, 23-24 Ocak 2019 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Ziyaret sırasında gerçekleştirilecek görüşmelerde, Türkiye ile Malta arasındaki ikili ilişkiler tüm yönleriyle ele alınacak, işbirliğinin daha da güçlendirilmesi için atılabilecek adımlar üzerinde durulacaktır. Görüşmelerde ülkemizin Avrupa Birliği’yle ilişkileri ve üyelik süreci ile bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir.

Konuk Cumhurbaşkanı ayrıca, 23 Ocak tarihinde İstanbul’da Türkiye-Malta İş Konseyi toplantısına iştirak edecek; Türkiye ve Malta’dan önde gelen iş çevreleri ve yatırımcılarla bir araya gelecektir. Sözkonusu ziyaret, Malta’dan ülkemize Cumhurbaşkanı düzeyinde düzenlenen ilk resmi ziyareti teşkil etmektedir." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.