Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs kılıçdaroğlu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik

Mamak'ta Sevgililer Günü Yoğunluğu Yaşanıyor

Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda sevgililer günü nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Evlenecek çiftler , nikah tarihinin unutulmaz bir güne getirmek için soluğu Mamak Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’nde alıyor.

14 Şubat sevgililer gününün önemi ve bugünün kolayca hatırlanır olması nedeniyle çiftler evlenme tarihini 14 Şubat tarihine getirmek istiyor. Mamaklı çiftlerin gözdesi haline gelen Mamak belediyesi nikah salonunda 15 dakikada bir nikah kıyılıyor.

Sabah 09.30 ‘da başlayacak nikâhlar, 16.00’da sona erecek. 14 Şubat'ta dünya evine girmek isteyen çiftler birkaç ay öncesinden randevu alırken, evlenmek için aylardır bugünü bekleyen çiftler, bu tarihi hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdıracak. Hayatlarını birleştirmek isteyen vatandaşların mutluluklarına ortak olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamaklı hemşerilerimin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak bizim görevimiz. Bu anlamlı günde evlenecek çiftlerin mutluluklarının daim olmasını, aile birliklerinin de sevgi üzerinde temellenmesini ve bir ömür boyu sürmesini temenni ediyorum ” dedi.

Ocak ayında Mamak’ta 180 çift mutluluğa evet dedi

2015 yılında 4 bin nikâhın kıyıldığı Mamak’ta Ocak ayından bu yana 180 çift mutluluğa evet dedi. Mamak Kültür Merkezi bünyesindeki Evlendirme Memurluğu, evlilik başvurusu yapan çiftlerin, evlenme talebine dair müracaatlarını kabul ederek, mevzuatın öngördüğü şekilde evlenme dosyalarını mümkün olan en kısa sürede hazırlayarak, evlenme akdini gerçekleştiriyor. Evlilik başvurusu yapan çiftlerden evlenme izin belgesi, 4 adet resim, nüfus cüzdanı ve sağlık raporu isteniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.