Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çanakkale çay lekesi çıkarma yöntemleri çay lekesi nasıl geçer çankaya köşkü çankaya belediyesi başkan yardımcısı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ istanbul

Mardin'de Hain Saldırı: 3 Şehit

Mardin Valiliği, Derik Mardin Karayolu’ndaki saldırı sonucu 3 askerin şehit olduğunu, ikisi ağır olmak üzere 7 personelin ise yaralandığını duyurdu.

Mardin Valiliği, Derik Mardin Karayolu’nda bulunan Ilıca Mahallesi yakınlarında sabah 08.30 civarında Mayın ve EYP araması yapan aracın geçişi sırasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yola döşenen bombanın patlatılması sonucu 3 askerin şehit olduğu, ikisi ağır olmak üzere 7 personelin ise yaralandığı bilgisini paylaştı.

Yaralıların Kızıltepe ve Mardin Devlet Hastaneleri’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtilen açıklamada, “Olayla ilgili adli ve idari işlemler başlatılmıştır. Birlik ve beraberliğimize kast eden bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.