Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk

Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır İçin Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Mardin,Diyarbakır, Şanlıurfa çevrelerinde görülecek yağışların yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı beklendiğinden ani sel, su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu. 

Meteoroliji'den yapılan açıklamada; "Meteoroloji radarından alınan son verilere göre; bugün 13:15-17:00 saatleri arasında Mardin,Diyarbakır, Şanlıurfa çevrelerinde görülecek yağışların yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı beklendiğinden ani sel, su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.