Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çanakkale çay lekesi çıkarma yöntemleri çay lekesi nasıl geçer çankaya köşkü çankaya belediyesi başkan yardımcısı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ istanbul

Meclis Halıları Renk Değiştirdi

Başbakanlık başta olmak üzere birçok bakanlık ve kamu kurumundaki halı değişikliği Meclis'te de gerçekleşti. Meclis'teki kırmızı halılar, turkuaz mavisi halılarla değiştirildi.

TBMM'nin, ana giriş kapısından genel kurul başkanlık kapısı girişine kadar olan Şeref Holü'ndeki kırmızı halılar turkuaz mavisi halılarla değiştirildi. Ana Giriş Kapısından girdikten sonra, Başbakanlık Makamı ile TBMM Başkanvekillerinin odalarına doğru olan sağa ve sola çıkan merdivenlerdekihalılar da turkuaz mavisi oldu.

TBMM yetkilileri, Meclis'in bütün kırmızı halılarının turkuaz mavisi halılar ile değiştirileceğini, eskiyen halı yerine turkuaz mavisi yeni halı konulacağını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.