Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi TÜBATEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri

Mersin'de Polis Aracına Bombalı Saldırı

Mersin’de polis servis aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. 


Mersin’in Yenişehir ilçesinde saat 17.15 sularında polis servis aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

PATLAMADA 12 POLİS YARALANDI

Mersin Valiliği, polis servis aracına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıda 12 Polis Memurunun yaralandığını duyurdu.

Mersin Valiliği, polis aracına yönelik gerçekleşen saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Valilik, açıklamada “İl Emniyet Müdürlüğümüze ait personel servis aracı Yenişehir ilçesi Dikenliyol mevkiinde seyir halindeyken meydana gelen patlamada 12 Polis Memurumuz yaralanmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Patlama ile ilgili çok yönlü olarak yürütülen araştırmalar devam etmektedir” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.