Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

METEOROLOJİ’DEN GÜNEYBATI KESİMLERİ İÇİN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

ANKARA (ANKA)- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güneybatı kesimleri için  şiddetli yağış uyarısı yaparak  yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmeye göre, batı bölgelerde devam eden yağışların bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak, yarın öğle saatlerine kadar Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde kuvvetli; Aydın, İzmir ve Manisa'nın doğusu, Uşak, Denizli, Isparta ve Burdur çevrelerinde çok kuvvetli; Antalya ve Muğla çevrelerinde yer yer şiddetli geçecek. Meteoroloji, yaşanabilecek ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve deniz üzerinde su hortumu gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. (ANKA)

(MLT/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.