Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Meteoroloji’den Samsun, Ordu, Hatay Ve Osmaniye İçin Sel Uyarısı

Hava sıcaklığı ise kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Samsun, Ordu, Hatay ve Osmaniye’de kuvvetli yağış nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz’in doğusu, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, İstanbul, Çankırı, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Antalya ve Mersin’in iç kesimleri, Kırklareli’nin doğu, Ankara’nın kuzey ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışlar, Samsun’un doğu, Ordu’nun batı ilçeleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak. Kuvvetli yağış nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.  Hava sıcaklığı ise kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.