Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

Meteoroloji'den Trakya'ya kuvvetli yağış uyarısı

ANKARA (ANKA) -Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Aydın, Muğla'nın batısı ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç bölgelerde 3 ila 7 derece artacak.

Rüzgar ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ile Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların, akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Kuzey ve kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ: Az bulutlu, batısı parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinde Isparta çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı zamanla kuzey ve batısı çok bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir ve Çankırı çevreleri, akşam saatlerinden itibaren kuzeybatısının aralıklı hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Çorum, gece saatlerinde Orta Karadeniz'in hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı. (25)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. (26)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (30)

ANTALYA: Parçalı bulutlu. (28)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde hafif sağanak yağışlı. (21)

ERZURUM: Parçalı bulutlu.(15)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (28) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.