Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd Koronavirüs 10 Kasım amerika vakıfbank terörist tsk esnaf çin transfer

MHP'li Ersoy, "7 Ocak Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun!"

MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy "7 Ocak Osmaniye'nin Kurtuluşu" yıldönümü mesajı yayımladı. Ersoy, "Aziz Türk Milleti’nin bağımsızlık tutkusunu, istiklaline olan düşkünlüğünü, her şart ve durumda vatan, bayrak ve mukaddesat uğruna seve seve canını verebileceği düşüncesini tüm dünya tarih boyunca birçok kez görmüş ve şahitlik etmiştir." dedi.

Ersoy mesajına şöyle devam etti:

"Cemil Meriç, “Olimpos Dağı’nın çocukları Hira Dağı’nın çocuklarını asla kabullenmeyecek” derken bir anlamda tarihe de atıfta bulunmuştu. Çünkü geçmişte sayısız kez Türk milletini kuşatan güçler bugün ülkemizi farklı alanlardan kuşatmaya çalışmaktadır. Bu zihniyet Alparslan ile Diyojen’in mücadelesinden kalan, Fatih Sultan Mehmet’in Konstantinopolis’i İstanbul yapmasından duyulan rahatsızlığın bir anlamda tezahürüdür.


7 Düvelin birleşip Anadolu’dan da atılmak istenen Türk Milletinin yokluk ve zor zamanda “Geldikleri gibi giderler!” demesindeki inanç 96 yıl önce Osmaniye’de de kendisini gösterdi.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tutuşturduğu istiklal ateşi memleketin dört bir yanına dağıldı. Osmaniye’de Köse Mehmet, Palalı Süleyman, Rahime Hatun ve nice kahraman Osmaniyeli emperyalist güçlere dur demiş, geleceğine, gelecek nesillerine sahip çıkmıştır.


Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin istiklal mücadelesinde devletin bekası milletin birliği ve dirliği için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık ve sıhhat dilerken, bizlere de ecdadımıza layık ömür sürmeyi cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Osmaniyeli hemşehrilerimin 7 Ocak Kurtuluş Bayramı kutlu olsun."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.