Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı

MHP’li Aydın: Bunların el altından görüşmeler yaptığını biliyoruz

ANKARA(ANKA) – TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, AK Parti ve HDP'nin “el altından görüşmeleri yaptığını bildiklerini” belirtirken, “Başkalarını sorumlu tutmalarına gerek yok. PKK ile mücadele ediyormuş gibi davranıp seçim sonrasında beraber hareket edecekleri hakkında bilgimiz vardır ve bunu göreceğiz” dedi.

MHP’li Koray Aydın katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başbakan Davutoğlu’nun seçim hükümeti teklifiyle MHP'ye geldiğini anımsatan Aydın, “Başbakan diyor ki gelin iki aylık bir seçim hükümeti kuralım. Kendisinin yanına birini aramak düşüncesini onların taşıdığını biliyoruz. MHP tavrını daha en başında söyledi. CHP de aynı şekilde olmayacağını söyledi. HDP ile baş başa kaldılar. Biz bunların el altından görüşmeleri yaptığını biliyoruz. Başkalarına sorumlu tutmalarına gerek yok” ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetinin HDP ile "el altından" anlaşarak ülkeyi erken seçime götürdüğünü ileri süren Aydın, “Seçim kararı alınırken gelin el altından anlaşalım ve seçime götürelim dediler. Siz daha düzeni sağlayamamışsınız hala seçim düşünüp bunun sorumluluğunu da başkalarına yığmaya çalışıyorsunuz. PKK ile mücadele ediyormuş gibi davranıp seçim sonrasında beraber hareket edecekleri hakkında bilgimiz vardır ve bunu göreceğiz” dedi. (ANKA)

(ÖZ/ÖZK) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.