Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

“Milletimiz, Her Daim Şanlı Tarihinden Güç Almış, Asırlardır Toprağına Canı Pahasına Sahip Çıkmıştır”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, "Aziz milletimiz, cihanda eşi ve benzeri görülmemiş bir mücadeleyle Kurtuluş Savaşımızı zaferle sonuçlandırmış ve bu zafer Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırılmıştır. Milletimiz, her daim şanlı tarihinden güç almış, asırlardır tereddütsüz bir şekilde toprağına ve devletine canı pahasına sahip çıkmıştır" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Saraçoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda şöyle dedi:

"Aziz milletimiz, cihanda eşi ve benzeri görülmemiş bir mücadeleyle Kurtuluş Savaşımızı zaferle sonuçlandırmış ve bu zafer Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırılmıştır.

Milletimiz, her daim şanlı tarihinden güç almış, asırlardır tereddütsüz bir şekilde toprağına ve devletine canı pahasına sahip çıkmıştır. Hiçbir dönemde vesayete boyun eğmeyen aziz milletimiz, son olarak 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde de tüm dünyaya bir kez daha bağımsızlığını haykırmıştır.

Bizler bu inançla, birlik ve beraberliğimizden aldığımız ilham ile büyük Türkiye idealimiz adına canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Şüphesiz ki, sahip olduğumuz köklü devlet geleneğimiz ve sarsılmaz milli şuurumuz gücümüze güç katacak, cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacaktır.

Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.