Öne Çıkanlar galataport 1 ağustos gündemi ito darbe girişimi hakkında ne dedi yunanistan da rus turistlerin oranı kaç oranında arttı çalışma bakanı süleyman Soylu'nun 19 mayıs açıklaması çalışma bakanlığı işsizlik ödemesi Çalışma bakanı açıkladı caz netaş çalışma bakanlığı çalışma bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ

Moğolistan First Lady’si Gobi Kaşmir’i Ziyaret Etti

Resmi temaslar için Ankara’ya gelen Moğolistan Meclis Başkanı Mieygombo Enkhbold’un eşi Tuyatsetseg Jambal, Moğolistan’ın Ankara Büyükelçisi Bold Ravdan’ın eşi Oyun Mijiddorj ile Ankara’yı gezdi. Ankara’nın alışveriş merkezlerini gezen First Lady, Moğolistan’ın milli markası olan Gobi Kaşmir’in Armada’da bulunan mağazasını ziyaret etti.


Moğolistan Meclis Başkanı Mieygombo Enkhbold’un eşi Tuyatsetseg Jambal, Ankara’da resmi temaslarda bulunan eşini yalnız bırakmadı. Moğolistan’ın Ankara Büyükelçisi Bold Ravdan’ın eşi Oyun Mijiddorj eşliğinde Ankara’yı gezen Tuyatsetseg Jambal, Ankara’nın alışveriş merkezlerini de gezdi. Tuyatsetseg Jambal,  Moğolistan’ın milli markası olan ve Armada Alışveriş Merkezi’nde bulunan Gobi Kaşmir mağazasını da ziyaret etti.


Tuyatsetseg Jambal, “Tamamen Moğolistan markası olan Gobi Kaşmir’in, Moğolistan’da üretilip dünyaya yayılmasından çok memnunuz. Marka dünyada büyük ilgi görüyor” dedi. Gobi Türkiye Distribütörü olan Mustafa Gür ise, “Ankaralılar Gobi Kaşmir’i çok sevdi. Büyük ilgi görüyoruz. İstanbul’dan gelen talepler doğrultusunda, Gobi Kaşmir mağazasını İstanbul Nişantaşı’nda da açacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.