Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu

MSB Personel Genel Müdürlüğü’ne Bilal Durdalı Atandı

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne Bilal Durdalı atandı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı Kararlarına göre Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürü Nizamettin Ekinci görevinden alındı. Ekinci’nin yerine Bilal Durdalı getirildi. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Manisa İl Müdürü Erbil Kalmış görevinden alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meltem 5 yıl önce

Eş durumu tayın işlemlerinin neden bukar uzun sürdüğünü anlamış değiliz 4 adet bakan yardımcısı var genede 2 aydır tayın çıkmıyor msb de genel anlamda bir gevşeklik var inşAllah bu yeni atama birşeyleri yoluna koyarda insanlar mağdur olmaz

Avatar
Halim Ustabey 5 yıl önce

O sınavı biliyorum Seçkin Bey; söz konusu Uzmanlık kadrolarına atamalarda sadece AKP referansı gözetilmişti. AKP teşkilatlarından hamili kart veya bir telefon ayarlayabilenlerin tamamı Bakanlık içerisinden "Milli Savunma Uzmanı" kadrolarına atanmışlardır. Referans göstermeyenler/gösteremeyen memurlar ise, liyakatlerine ve donanımlarına rağmen, mağdur edilmişlerdir. AKP'nin siyasi kadrolaşma hareketinin kurbanı olmuşlardır. O sınavın objektif değerlendirmelere göre icra edilmediğini bugün artık Bakanlık bürokratları da yavaştan itiraf etmeye başlamışlardır. Çünkü, sizin de dediğiniz gibi, "mızrak çuvala sığmamakta"dır.

Avatar
Meltem 5 yıl önce

Meltem hanim siz de mi es durumundan bekliyorsunuz..esim polis ankaraya tayin okdu ben 31 temmuzda dilekçe verdim hala bekliyirum..2 aydır çıkmadı..çocuklarım okula kaydolacak dershaneye gidecek hala bi gelişme yok...yani sizin ve benim bu yorumunuz inşAllah ses getirir.

Avatar
Seçkin Ersever 6 yıl önce

Bu Nizamettin EKİNCİ'nin baş sorumlusu olduğu "Millî Savunma Uzmanlığı'na Bakanlık İçerisinden Geçiş" sınavı çok iyi incelenmelidir. EKİNCİ, "FETÖ'cüler yapsa ancak bu kadar olur" dedirtecek bir sınav icra etmiştir. Söz konusu kadroya atanmalarını uygun (!) gördüğü MSB sivil memurlarının pekçoğunun güvenlik soruşturmaları sorunludur. Uygun görmediği (!) sivil memurlar ise vatanperver, kimi doktoralı, kimi yüksek lisanslı, kimisi en az bir yabancı dili mutlaka iyi derecede bilen memurlardır. MSB personelini de maddî ve manevi anlamda kıyıma uğratmıştır. Gıda ve Tarım Bakanlığında "Personel Genel Müdürü" olduğu dönemde istihdam ettiği personelin 1000'den fazlasının FETÖ'den ihraç olduğu zaten bilinmektedir. Kürtçü ve kripto FETÖ'cü olduğu ise sık sık dillendirilmektedir.