Muş Valiliği Dün Gerçekleştirilen Saldırı İle İlgili Açıklama Yaptı

Dün Muş Varto yolu üzerinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılan bomba sonucu 1 özel harekat polisi şehit olurken 2 poliste yaralanmıştı.

 

Muş Valiliği olayla ilgili yaptığı basın açıklamasında, ''27.04.2016 günü Muş-Varto yolu üzerinde, PKK'lı teröristler; daha önceden yola yerleştirdikleri El Yapımı Patlayıcıyı, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekiplerine ait zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatmışlardır.  Varto-Taşdibek köyü mevkiinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ile meydana gelen bu patlamada zırhlı araçta bulunan 3 (üç) özel harekât personelimizden 1’i şehit olmuş, 2 (iki) personelimizde yaralanmıştır. Yaralılar, Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmış ve kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmıştır. Yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Şehidimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güveni uğruna, en kutsal mertebe olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır.Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kamuoyuna duyurulur'' ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.