Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Alpay Karadağ Kulp ege ihracatçı birlikleri çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva

Musa Anter Ödül Töreni Yasaklandı

Bu akşam Taksim Hill Otel’de düzenlenmesi planlanan Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri ödül töreni Beyoğlu Kaymakamlığı’nca yasaklandı.

Bugün saat 19.00’da Taksim Hill Otel’de gerçekleştirilmesi planlanan Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri ödül töreni Beyoğlu Kaymakamlığı’nın kararı ile yasaklandı. Ödülün töreninin organizasyonunu yapan Özgürlükçü Demokrasi’ye tebliğ edilen kararda, “21 Eylül 2017 Perşembe günü saat 19.00 sıralarında Özgürlükçü Demokrasi organizesinde, İdaremiz Beyoğlu ilçesi Sıraselviler Caddesi No:5 sayılı adreste bulunan Taksim Hill Otel’de “Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri” adı altında yapılmak istenen ödül töreni Kaymakamlık makamının 21 Eylül 2017 ve 2017/1800 sayılı kararı ile yasaklanmıştır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.