Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu palandöken tesk genel başkanı bendevi palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı Çinli Bilim İnsanları

MÜSİAD Başkanı Olpak: ’’Terörün Dili, Dini Irkı ve Mazereti Yok’’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak Gaziantep’te yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir mesajı yayımladı.

MÜSİAD Başkanı Olpak mesajında Elazığ, Bitlis, Van saldırılarını da hatırlatarak, milletin iradesinin, bütünlüğünün ve demokrasinin hedef alındığını belirtti.

Olpak, ‘’Teröristler şimdi de Gazi şehrimiz Antep’te bir mutluluk gününe, bir düğüne saldıracak kadar alçaldı. Terörün dili, dini, ırkı ve mazereti yok. MÜSİAD olarak, terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Biz millet olarak yaşanan tüm olaylarda dimdik ayakta kaldığımızı hep gösterdik. Bilinmelidir ki, yine ayaktayız ve teröre karşı etkin mücadelemiz devam edecek.Yaşanan hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.Milletimizin başı sağ olsun’’ ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.