Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti Melatonin hormonu Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi

Mustafa Koç Ölümünün Birinci Yıldönümünde Kabri Başında Anıldı

21 Ocak 2016 tarihinde İstanbul'da geçirdiği bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden  Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ölümünün birinci yılında kabri başında anıldı.

Zincirlikuyu'daki mezarı başında düzenlenen anma törenine Koç ailesi, Koç Holding çalışanları ve sevenleri katıldı. Koç Holding ayrıca, Mustafa Koç’un ölüm yıldönümü nedeniyle özel bir video hazırladı. Videoda “Ardında silinmeyecek izler bırakan Mustafa V. Koç’u, vedasının birinci yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz” mesajı paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.