Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Mutlu Ve Başarılı Bir Düğün İçin İlk Şart Doğru Mekan Seçimi
Dünyanın en mutlu gelini ve damadı olmak isteyen çiftler için dört dörtlük bir düğün töreni yapmanın ilk koşulu, kendilerine uygun ve en doğru düğün mekânını seçmekten geçiyor. İstanbul Lütfi Kırdar, 69 yıllık tarihinde birçok çiftin düğününe ev sahipliği yaparak, bu mutlu günü unutamayacakları bir anıya dönüştürmeyi vaat ediyor. 
İLK İŞ DÜĞÜN MEKANI SEÇİMİ
Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin en büyük sorunlarının başında düğün mekânı seçimi geliyor. Hatta çoğu çift evlilik kararı almalarının hemen ardından ilk iş olarak hayallerindeki düğünü gerçekleştirecekleri mekânın arayışına giriyorlar. Bunun da ilk adımı misafirlerini mutlu edecek prestijli bir mekân seçmekten geçiyor. İstanbul Lütfi Kırdar, romantik çiftler için İstanbul’un kalbinde unutulmaz anılar yaşatma amacıyla birbirinden şık mekânlarını, özel menüleri ve alanında uzman ekibi ile unutulmaz bir anıya dönüştürüyor.
Düğün mekânı seçimi yapılırken; görevli personelin deneyimli olması, kapasitesinin ne kadar olduğu,havalandırma ve jeneratör imkânları, ikram alternatiflerinin zenginliği ve kalitesi, davetli sayısında bir kısıtlama yapılıp yapılmadığı ve mekânın lokasyonu en önemli konular arasında yer alıyor.
HİZMET VE YEMEK KALİTESİ
İstanbul Lütfi Kırdar, deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile düğün gününüzü unutulmaz bir anıya dönüştürmeyi vaat ediyor.  Modern teknoloji ile donatılmış salonlarında, hayalinizdeki düğün konseptlerinden dilediğinizi seçerek düğün gününüzü kusursuz bir ambiyansla taçlandırmayı hedefliyor. Nefes kesen Boğaz ve İstanbul manzarasına hakim konumu, Borsa Restoran’ın deneyimli  şeflerinin hazırladığı ikramlarla, Lütfi Kırdar düğün davetinize ev sahipliği yapmaya aday olduğunu açıklıyor. 
Düğün yeri için seçim yapılırken, mekânın lokasyonu ve ulaşım imkanları da çiftlerin öncelikleri arasında yer alıyor.İstanbul Lütfi Kırdar konumu sayesinde metroyla ve diğer toplu taşıma araçlarıyla kolayca erişilebilir bir konumda olması ve çevresinde çok sayıda otoparkın bulunması davetlilerin park sorunu yaşamadan törene giriş yapmasına da olanak sağlıyor.
2 BİN 500 KİŞİLİK MAÇKA TERAS
İstanbul Lütfi Kırdar farklı mekân ve salon seçenekleri ve 2 bin 500 kişilik Maçka Teras’ı, deneyimli çalışanları ve her zevke hitap eden zengin yiyecek ve içecek seçenekleriyle en önemli alternatiflerin başında geliyor. Dünya evine İstanbul'un kalbinde keyifli bir mekânda girmek isteyen çiftler için, şehrin kültürel merkezlerinin tam ortasında, kolay ulaşımına ek olarak muhteşem manzaranın sunduğu enerji verici atmosferiyle unutulmaz bir düğün deneyimi yaşamanızı sağlıyor.
Ayrıca çiftlerin ve özel konukların hazırlık amacı ile kullanabilecekleri Gelin & Damat Hazırlık Odaları da bulunuyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.