Öne Çıkanlar Arap Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çeyiz Kadar Önemli Çin Ulusal Bayramı

MYP: Bu ülke önce kronik vaka olan Behçeli'den kurtulmak zorunda

ANKARA (ANKA) – MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “siyasi kurnazlığın hileli yolları kullanılarak, elde ettiği zorlama bir genel başkan” olduğunu öne sürerek, “Bu ülke önce bu kronik vaka olan Bahçeli’den kurtulmak zorundadır” dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin bir savaşın içine girdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye zor günlerden geçiyor. Bu günler siyasetin yenilenme günleridir. Ama siyasetin başında emekli olmayı düşünmeyen, milleti hiç umursamayan bu hasta ve makam obsesifi yaşayan sözde genel başkanlar oldukça ne yazık ki, milletimizin makus kaderi de değişmeyecektir. Bu ülke önce bu kronik vaka olan Bahçeli’den kurtulmak zorundadır. Demirtaş’ın genel başkanlığı, Bahçeli’nin önüne geçmiştir. Bahçeli siyasi kurnazlığın hileli yolları kullanılarak, elde ettiği zorlama bir genel başkandır. Toplumda ne yazık ki hiçbir karşılığı yoktur. Siyasi liderliğinin karşılığı Demirtaş’ın da gerisine düştüğünü bütün millet görmüştür. Israrla kongre yapmak yerine ülke yanarken ilerde kendisini genel başkan tutacak delege kontrollerine devam etmektedir. Bugün Meclis’e bir bakın, 47 yıllık bir parti ve gelenek bir yanda, düne kadar dağda eli silahlı terör yapanların yanında duranların şehir uzantısı siyasileri aynı vekil sayısında bir diğer yanda. Bu vurdumduymaz zihniyet kongre yapmak yerine ‘İyi oy aldık’ deyip çevre illerde geziler yapmaktadır. Millet son 16 yılda onlarca seçim yaptı. Her seferinde MHP tabanına değişin şu Bahçeli’yi mesajını en net şekilde verdi. Fakat Bahçeli her an yeni bir hile ile delege kontrolü ve değiştirilmesi gibi entrikalarla MHP dolayısı ile milletin başına çöreklenmeyi başarmıştır. Sonuç ise ortadadır. Millet her seferinde ‘Git kardeşim seni istemiyoruz’ demiştir.” (ANKA)
(AYÇ/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.