Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs türkiye yunanistan vakıfbank ANTALYA merkez bankası abd esnaf TarımÜFE

MYP: PKK bir Ermeni organizasyonudur

ANKARA (ANKA) – Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, PKK’nın bir “Ermeni organizasyonu” olduğunu öne sürerek, “Ne yazık ki siyasiler bu hareketin Kürt kardeşlerimizi etkilemesine yıllarca seyirci kalarak büyük bir hata yapmışlardır” dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, PKK’nın bir “Ermeni organizasyonu”; HDP’nin de “Kürtlerin değil, Ermeni bir örgütün siyasi uzantısı” olduğunu iddia ederek, şu ifadeleri kullandı:

“Kürtler, Türk halkının dışında bir millet değildir. Kimse aynı kanı taşıyan Kürtlere farklı millet muamelesi yapamaz. Evin içindekine farklı gömlek giydirmek isteyenler bizden değildir. Ermeniler Laz, Çerkez, Kürt unsurlar olan büyük İbrahim soyu Türk milletinden intikam alıyor. Bu büyük bir fitnedir. Bu fitneye milletimiz müsaade etmeyecektir. Ermeniler sinsi bir şekilde bu ülkede siyasete sızmışlardır. HDP, Kürt halkını temsil etmiyor. Silahlı terör örgütünün siyasi uzantısı olan bu hareket bir Ermeni hareketidir. Ne yazık ki siyasiler bu hareketin Kürt kardeşlerimizi etkilemesine yıllarca seyirci kalarak büyük bir hata yapmışlardır. (ANKA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.