Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

“NATO’nun Gözden Geçirilmesi Lazım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “NATO'daki kurallara bu atılan adımların hepsi aykırıdır. Brüksel'de bunu dile getirdim. Türkiye'ye yapılan saldırılarda kendi topraklarımızda değil kendi topraklarında müdahale edeceğiz. Türkiye'ye saldıran yılanların başlarını ezmeye devam edeceğiz. Sırf bize zarar veriyor diye bu yılanları besleyenlerin bir gün bu yılanların zehirleri ile uyanmaları çok yakındır. Biz hem kendimiz hem de tüm insanlık için bu kötü gidişin önünü kesme çabası içindeyiz. NATO’nun gözden geçirilmesi lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da AK Parti’nin düzenlediği bayramlaşma töreninde konuştu. Konuşmasına şehitleri anarak başlayan Cumhurbaşkanı,  “Böyle bir günde öncelikle anmamız gereken şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Çünkü bugünlere onların sayesinde geldik. Bin yıldır bu toprakları kanlarıyla sulayarak, bize vatan yapan özellikle terörle mücadelede ve 15 Temmuz’da destan yazan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu mübarek bayram gününü şehit verdikleri yakınlarının burukluğuyla geçiren kardeşlerimize sesleniyorum; Siz eşinizi, babanızı, kardeşinizi toprağa vermiş olabilirsiniz ama 80 milyon Türkiye sizinle bunu da bilmelisiniz” diye konuştu.
Bütün bu yaşanan sıkıntıların birer imtihan olduğunu vurgulayan Erdoğan, “ölüm var” dedi.

NATO’ya Terör Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Dünyaya, “teröre destek çıkmayın” mesajını vererek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Müttefik bildiğimiz ülkeler terör örgütleriyle işbirliği yapmakta sakınca görmüyorlar. Verdikleri silahları daha sonra geri alacaklarını söyleyerek Türkiye'yi kandırdıklarını sananlar hayati bir yanlış yaptıklarını daha sonra anlayacaklar. Şunu tüm dünya bilmeli; Suriye'nin kuzeyinde sınırlarımızda bir terör devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bunlara destek verenler de bu gerçeği görecekler. Fırat Kalkanı’nda Mehmetçik elinden geleni Özgür Suriye Ordusu ile yaptıysa bundan sonra da yapacaktır. Asla taviz yok. Bunu bizzat kendilerine de söyledik.  Türkiye bir çadır devleti değildir, bunu herkes bilmelidir. Bir taraftan NATO ile beraber olacağız, bir taraftan da terör örgütlerine yardım edecekler. O zaman NATO’nun gözden geçirilmesi lazım. NATO'daki kurallara bu atılan adımların hepsi aykırıdır. Brüksel'de bunu dile getirdim. Türkiye'ye yapılan saldırılarda kendi topraklarımızda değil kendi topraklarında müdahale edeceğiz. Türkiye'ye saldıran yılanların başlarını inlerinde ezmeye devam edeceğiz. Sırf bize zarar veriyor diye bu yılanları besleyenlerin bir gün bu yılanların zehirleri ile uyanmaları çok yakındır. Biz hem kendimiz hem de tüm insanlık için bu kötü gidişin önünü kesme çabası içindeyiz.  Bizimle bir yol yürümeyeceğinizi bilmelisiniz. Bir terör örgütünün ele başını ülkenizde saklamakla Türkiye’nin gönlünde yara açıyorsunuz. Avrupa’da da benzer şeyler oluyor. Bir an önce akıllarını başlarına toplamaya çağırıyoruz. Bu yılanları besleyenler damarlarında o yılanların zehirleri ile uyanacaklardır.”

Kendilerini Saklayanların Da Hesaplarını Soracağız”

FETÖ ile tüm vatandaşlarla mücadele edeceklerini kaydeden Erdoğan, parti içeresinde kendilerini saklayanların hesaplarının sorulacağı mesajını da verdi:

Erdoğan şöyle dedi:

“Manşetlerle çarpışa çarpışa ülkemize partimize kurulan tuzakları boza boza bugünlere ulaştık. Bu yola sadece başımızı değil bedenimizi bütün ruhumuzu koyduk. Ofislerimizin, parti binalarımızın konforunda siyaset yapma kolaycılığına kapılmadık. Birileri gibi kendimizi fildişi kulelere hapsetmedik. Milletimizle bağımızı hiç koparmadık. Ülkeye hizmet ettik.  Bu süreçte nefesi kesilenler, makam mevki sarhoşluğuna kendini kaptıranlar oldu. Bugün onların hiçbiri aramızda yok. Bir şekilde kendilerini gizleyerek etrafta dolaşanlar varsa onların da hesaplarının görüleceği gün yakındır. AK Parti'nin ana omurgası sapasağlam ayaktadır.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.