Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

Nusaybin’in Bazı Mahallerinde Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Mardin kırsallarında düzenlenecek operasyonlar kapsamında Nusaybin İlçe kırsal alanında bulunan; Akarsu, Yavruköy ve İlkadım Mahalleleri ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mardin Valiliği yaptığı açıklamada kırsal alanda terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirip, örgüt tarafından kullanılan sığınak ve barınakların bulunup tahrip edilmesi amacıyla Nusaybin kırsalında düzenlenecek operasyonlarda vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için sokağa çıkma yasağı ilan edildini bildirdi. Valilik, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince; 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat: 22:00 itibari ile Nusaybin İlçesi kırsal alanında bulunan; Akarsu, Yavruköy ve İlkadım Mahalleleri ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.