Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis zorlu psm demet akalın Aleyna Tilki gülben ergen Sertab Erener ermenistan tarkan Ebru Gündeş

O Genç Konuştu:

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yola bırakılan bombalı pakete tekme atma anı güvenlik kamerasınca kaydedilen 21 yaşındaki Müslüm Gökduman, "Bombanın patlayabileceğini düşünmedim. Sadece başkalarının zarar görmemesi için paketi çöpe attım. Bir daha olsa yine aynı şeyi yapardım" dedi.

Ayağıyla yokladığında pakette bomba olabileceğini tahmin ettiğini belirten Gökduman, şöyle konuştu:

"Kimsenin zarar görmemesi için paketi yerden alıp çöp bidonuna attım. Bombanın patlayabileceğini düşünmedim. Sadece başkalarının zarar görmemesi için paketi çöpe attım. Bir daha olsa yine aynı şeyi yapardım. Çevredekiler paketi benim bıraktığımı düşünüp polise bildirmiş. Polisler de ifademi alıp beni serbest bıraktı.

"Tanıdıklarım, beni gördüklerinde teşekkür ediyor"

Daha sonra polisler beni gözaltına aldı. Ben de insanların zarar görmemesi için paketi çöpe attığımı anlattım. Aynı gün polisler beni serbest bıraktı."

Kemal Sunal'ın "Bombacı Mülayim" karakterine benzetildiğini ancak bu tür yorumları önemsemediğini anlatan Gökduman, "Tanıdıklarım, beni gördüklerinde teşekkür ediyor" dedi. 

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüye göre, yola şüpheli paket bırakan kişi, daha sonra elindeki ses bombasının fitilini ateşleyip uzaklaşmaya çalışmış, bu sırada yere düşmüştü. Şüphelinin ayağa kalkıp kaçmasının ardından ses bombası infilak etmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.