Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon kurban bayramı

Öksüz Kalan Yavru Sincaplara Bakanlık Sahip Çıktı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü ekipleri, Antalya Korkuteli’nde bir ağacın yıkılması nedeniyle anneleri ölen sincap yavrularına sahip çıktı. Yavrular yeterli erginliğe ulaşınca tekrar tabii ortama bırakılacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Antalya Korkuteli’nde DKMP ekiplerince yapılan arazi denetimleri sırasında yıkılan bir ağacın altında anneleri ölen 5 sincap yavrusuna rastlandı. Yavrulara sahip çıkan doğa koruma ekipleri yavruları besledi. Ancak, veteriner kontrolünden de geçirilen yavrulardan 2 tanesi çeşitli sağlık sebepleri neticesinde yaşamını yitirdi. Diğer 3 yavru ise sağlıklı bir şekilde gelişimlerine devam ediyor. Yavrular tabiatta yaşayabilecek erginliğe ulaştıklarında tekrar tabii hayat alanlarına bırakılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.