Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tüik erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi ORDU chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken fatih duruay David Dastmalchian rusya tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan

Önümüzdeki Hafta Sıcaklıklar Azalıyor, Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı hava raporuna göre, önümüzdeki hafta başından itibaren ülkenin kuzeybatı kesimlerinde sıcaklıklar azalıyor, Marmara ve Batı Karadeniz’de kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzeybatı kesimleri, 17 Temmuz Pazartesi gününden başlayarak serin ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar, Pazartesi günü Marmara’nın batısında, Salı günü Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de yer yer kuvvetli olacak. Yağışla birlikte hava sıcaklıkları kuzeybatı kesimlerde Pazartesi ve Salı günleri mevsim normallerinin 4 ila 7 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Hafta başında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.