Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Orgeneral Akar’dan Suudi Arabistan Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Suudi Arabistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Fayiadh bin Ha’med Al-Rowaıly’in davetlisi olarak Suudi Arabistan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, Suudi Arabistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Al-Rowaıly’nin davetlisi olarak Suudi Arabistan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Orgeneral Al-Rowaıly ile bölgesel güvenlik ve ikili askeri işbirliği konularının ele alındığı bir görüşme yapan Akar, ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının da katılım sağladığı Körfez Kalkanı-1 Tatbikatının Seçkin Gözlemci Gününe katıldı.

Orgenaral Akar, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında ayrıca Suudi Arabistan Kraliyet Divanı Müsteşarı Orgeneral Abdurrahman bin Salih Albanyan, Bahreyn Savunma Kuvvetleri Genel Komutanı Mareşal Khalifa bin Ahmed Al-Khalıfa, Bangladeş Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abu Belal Mohammad Shafıul Huq, Katar Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ghanem bin Shaheen Al-Ghanem, Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Qamar Javed Bajwa, Pakistan Terörizme Karşı İslami Askeri Koalisyon Komutanı emekli Orgeneral Raheel Sharıf, Sudan Savunma Bakanı Orgeneral Awad Mohamed Ahmed Ibn Ouf, Sudan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Kamal Abdel-Ma’arouf Al-Mahı, Umman Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ahmad bin Harith bin Nassir Al-Nabhanı, Ürdün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mahmoud A. Frıhat ile görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.