Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Orgeneral El-Ghanimi Ve Orgeneral Akar Referandumu Konuştu

Irak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Osman Ali Ferhud El- Ghanimi ve beraberindeki heyet Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı bugün ziyaret etti. Ziyarette Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY)25 Eylül’de düzenleyeceği referandum konuşuldu.

Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre Irak Genelkurmay Başkanı Orgeneral El- Ghanimi ve beraberindeki heyet Orgeneral Akar’ın davetlisi olarak bugün Türkiye’ye geldi. Ziyaret kapsamında yapılan görüşmede başta IKBY’nin 25 Eylül’de düzenleyeceğini açıkladığı referandum ile bölgenin güvenliği ve istikrarını tehdit eden gelişmelerin konuşulduğu belirtildi. Görüşmede ayrıca Irak’ın toprak bütünlüğü ve siyasi birliğinin muhafaza edilmesi ve IŞİD VE PKK başta olmak üzere terör örgütleri ile mücadele konusunda ortak mücadele kararı vurgulandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.