Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Orman Bakanlığı uzman yardımcısı alıyor

ANKARA(ANKA) -Orman ve Su İşleri Bakanlığı, sınavla 11 uzman yardımcısı alacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, yarışma sınavıyla 11 uzman yardımcısı alacak. Söz konusu uzman yardımcılarının, çevre, endüstri ve orman mühendisliği bölümlerinden;  şehir ve bölge planlama bölümü bölümlerinden, biyoloji, istatistik ve maliye bölümlerinden mezun olması gerekecek.

Sınava başvurmak isteyen adayların Bakanlığın Alparslan Türkeş Caddesi Beştepe-Yenimahalle/Ankara adresindeki Personel Dairesi Başkanlığından ve www.ormansu.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formunun doldurarak, istenilen belgeler ile birlikte 17 Ağustos 2015 tarihinden 27 Ağustos 2015 tarihi mesai saati bitimine kadar şahsen aynı adrese teslim etmesi veya posta yoluyla ulaştırması gerekecek. Son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaşmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak.

Sınava katılmaya hak kazanan adayların, sınav saatinden önce mesai saatleri içerisinde aynı adresten, fotoğraflı Yarışma Sınavına Giriş belgesini imza karşılığı şahsen alması gerekecek.

Sınav sözlü olarak yapılacak. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, kurul başkan ve üyelerinin yüz tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalamasının en az yetmiş olması şart olacak. Sözlü Sınav, 7 Eylül 2015 tarihinde saat 10.00’da Beştepe-Yenimahalle/Ankara adresindeki Bakanlık merkez binasında yapılacak. Aynı gün bitmemesi halinde takip eden günlerde sözlü sınava devam edilecek. (ANKA)

(AR/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.