Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Orta ve Doğu Karadeniz Kıyıları Yağışlı Geçecek

Yağışlar sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, yurt genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek. Sabah ilk saatlerde Bursa çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçecek. 

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu geçecek
.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Ardahan çevreleri yağmur ve yer yer karla karışık yağmurlu geçecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.
 
Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Az bulutlu ve açık. (21)
İstanbul: Az bulutlu ve açık. (24)
İzmir: Az bulutlu ve açık. (28)
Adana: Az bulutlu ve açık. (32)
Antalya: Az bulutlu ve açık. (32)
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı. (20)
Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu. (14)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (26)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.