Öne Çıkanlar çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi 2023 yılı aralık ayına ilişkin İnşaat maliyet endeksi Ltd. finansal sonuçları

Orta Ve Doğu Karadeniz’de Yağışlar Yarına Kadar Devam Edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyı illerindeki şiddetli yağışın bu gece ve yarın da etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz’deki şiddetli yağışa ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinde şiddetli yağışların bu gece ile yarın etkili olmasının beklendiğini ve  ayrıca şiddetli yağışla birlikte rüzgarın bu geceden itibaren yarın öğle saatlerine kadar Karadeniz’in doğusunda denizde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde esebileceği de ifade edildi.

Meteoroloji, şiddetli yağışların; ani sel, su baskını, sel, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalara neden olabileceğini de dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.